LHD Unlimited

Liemers Harmonie Duiven is een vereniging voor iedereen. Om dat kracht bij te zetten onderzoeken we de mogelijkheden van LHD Unlimited; slagwerkinstrumenten bespelen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Echt samen muziek maken.

Op 25 januari 2023 worden er drie workshops gegeven in De Ogtent. Tijdens de workshop maken we kennis met elkaar. Wil jij kijken of muziek maken jou ook plezier geeft? Wil je docent of begeleider worden van een enthousiaste groep muzikanten? Wil je helpen met de organisatie van bepaalde activiteiten of repetities? We brengen jullie graag samen in dit project dat LHD Unlimited heet! Meld je aan via LHDunlimited@liemersharmonie.nl.

Het is eenvoudig om betekenisvolle dingen te doen. Verenigingen kunnen daar een geweldige maatschappelijke rol in spelen. Daarom: Music Unlimited!”

Bart van Meijl, voorzitter KNMO

Dit project komt tot stand met de ondersteuning van Jelle Roeper via HandicapNL en Music Unlimited. Daarmee is inmiddels enige jaren ervaring opgedaan bij verschillende muziekverenigingen. In Duiven worden we ondersteunt door De Ogtent en cultuurcoördinator Ankie Krom.

De wekelijkse repetities zijn gepland op maandagavond in ’t Muziekhuus. Dit project kan starten bij voldoende aanmeldingen van leden en vrijwilligers. Meer informatie over Music Unilimited via deze links:

https://handicap.nl/projecten/music-unlimited-inclusieve-muziekverenigingen/ https://www.knmo.nl/music-unlimited/