Wie zijn er lid van de club van 50?:

Mensen die de muziekvereniging financieel willen steunen door een bijdrage te geven van 50 euro per jaar. Jong en oud vinden dat Liemers Harmonie Duiven meewerkt aan de leefbaarheid van Duiven (denk maar aan de palmpaasoptocht, sinterklaasfeest, binnenkomst van de vierdaagse, concerten, taptoe etc.). Het zijn vooral mensen die de Liemers Harmonie Duiven een warm hart toe dragen.

Waarom lid worden?:

Door de muziekvereniging met een financiƫle bijdrage te ondersteunen helpt u ons om de vereniging levend te houden. Van de bijdrage worden de instrumenten vervangen en onderhouden. Want wij kunnen alleen muziek maken met goede instrumenten.

Wat krijg ik ervoor terug?:

Gratis entree voor al onze optredens, uitnodiging voor onze jaarlijkse feestavond en natuurlijk een uitnodiging voor ons grootste evenement de jaarlijkse taptoe (2 staanplaatsen).

Hoe word ik lid?:

Neem contact op met de ledenadministratie of het secretariaat. U kunt natuurlijk ook gewoon de telefoon pakken en contact met ons opnemen op telefoonnummer 0316-261557