Wat heeft Liemers Harmonie Duiven u te bieden: Goede opleidingsmogelijkheden, een goede sfeer en regelmatig concerten en optredens geven. Daar gaat Liemers Harmonie Duiven voor. Verder biedt het zowel de gevorderde als de beginnende muzikanten een fijne leerzame hobby, waarbij het samenspelen voorop staat. Voor de gevorderde muzikanten zijn er de slagwerkgroep of de harmonie.

Opleiding: Liemers Harmonie Duiven bestaat momenteel uit een harmonie, slagwerkgroep en een leerlingenorkest Adelante. De opleiding van Liemers harmonie Duiven kent twee instroom mogelijkheden, te weten: leerlingen die via een AMV-blokfluit (Algemene Muzikale Vorming) opleiding instromen en leerlingen die lid worden en een instrument willen leren bespelen. De kreet "leerlingen" moet gezien worden als "mensen in de leeftijd van 8 t/m 88 jaar". Iedereen kan een instrument leren bespelen, hoe jong of oud men is. Liemers Harmonie Duiven kent een jeugd- en senioren contributie en een aantrekkelijke lesgeldregeling. Voor deze contributie krijg je een muziekinstrument in bruikleen, bladmuziek, uniform en muzieklessenaar. Tijdens de opleiding zul je wel zelf een studieboek moeten aanschaffen.

Interesse?: Kom eens luisteren op een repetitie, concert of vraag een gesprek aan met één van de leden van het bestuur. Als iemand zich aanmeldt als lid, krijgt hij of zij een persoonlijke begeleider toegewezen. In overleg met het nieuwe lid (bij minderjarigheid, ook in overleg met de ouders/verzorgers) wordt gezocht naar een instrument waarop gestart kan worden. Vaak weten nieuwe leden al welk instrument ze willen (leren) bespelen. Het komt echter ook voor, dat het gekozen instrument niet meer "in voorraad" is en dan moet er worden uitgezien naar een alternatief. Een muziekinstrument wordt in bruikleen gegeven aan het nieuwe lid. Met de aanmelding voor de opleiding wordt men leerling-lid.

Hoe word ik lid?: U kunt een e-mail sturen naar het secretariaat. Ook kunt u natuurlijk gewoon de telefoon pakken en contact met ons opnemen op telefoonnummer 0316-261557.